Fagrådet skal gi innspill til prioritering av tema, samt innhold og avgrensninger for praktiske piloter,  prosjekter og brukerhistorier/proof-of-concept som inspirasjon og kunnskapskilde for byggebransjen.

Eilif Hjelseth

Professor i Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet


Professor in BIM/ Digitalization + VDC in the AEC/FM industry – and in higher education


 

Magnus Nilsen

Daglig Leder i Sparkel as

Linkedin


Jobbet med digital transformasjon i byggebransjen. Teknologikonsulent for Avfallsfrie Byggeplasser, Standard Norge BIM komité deltaker, aktiv medlem av BIMVerdi og Construction City Cluster.


 

Andre Mamelund

Problemløser, Logistikkråd i Ordercontrol AS

Linkedin


Bred bakgrunn, etablering av byggevarebutikker, forretningsutviklingsprosjekter og prosessutvikling med it som verktøy, ERP prosjekter, CRM prosjekter, Ehandelsprosjekter. It-Sjef Mestergruppen, Produksjef EG, Tjenesteansvarlig mot bygg hos Logiq, Grunder, Eier Ordercontrol


 

Håkon Kalbakk

Co-founder i Modulize

Linkedin


Håkon er gründer i Modulize med ansvar for kommersialiseringen. Har har utdannelse fra Norges Handelshøyskole og har startet 3 teknologiselskaper før Modulize. Modulize er en tech startup i Oslo som lager programvare for produsenter av prefabrikerte elementer. Vårt første produkt er automasjon av arealberegning av vegger fra .IFC filer (BIM modell).


 

Tom R. Holbein

Partner/ Daglig leder i VDCnordic AS

Linkedin


3D artist og Arkitenkt bakgrunn, BIM konsulent samt scanning og modellering av eksisterende bygg. her vært innom de fleste software for arbeid med konstruksjon og bearbeidelse i fagmodeller, med fordypning i noen favoritt verktøy, over 20 års erfaring med bruk av 3D modeller koblet til misinformasjon- utvikling av SCADA systemer koblet til BIM og generell fokus på verdiskaping ombruk av BIM. Visualisering, samskaping og tverrfaglig kommunikasjon med bruk av moderne teknologi(VR,AR) – Min drivkraft er SMART digital data koblet BIM og digitale tvillinger for å skape innovasjon i byggenæringen. Personlig målsetting er å realisere «Bilagsfri byggeplass»(Operation Villa Savoye)