Møt fremtidens utfordringer med en stødig hånd på roret

Alt som kan digitaliseres VIL bli digitalisert. Hvordan forbereder du deg til fremtidens teknologiske virkelighet? I morgen? Om ti år? Gjennom intensivprogrammet «Konkurransekraft og vekst» viser vi deg ikke bare hvordan du kan øke lønnsomheten gjennom et konkret, kundefokusert og praktisk case. Programmet er også det første skrittet på veien til ditt eget «digitale veikart» harmonisert med føringene beskrevet i Byggenæringens Landsforenings «Digitalt veikart - for en heldigitalisert, konkurransedyktig og bærekraftig BAE-næring.»
Har du råd til å la denne sjansen gå fra deg?

Finn en dato som passer i kalenderen under - du betaler kun gjennomføringen

«Byggevarelogistikk 2.0» er vårt nye referansecase i intensivprogrammet «Konkurransekraft og vekst»

MELD DEG PÅ I DAG

(Vær oppmerksom på tidlige påmeldingsfrister for «Konkurransekraft og vekst»-samlinger. Dette skyldes at vi må inkludere deltakerlisten i søknaden til Innovasjon Norge for å få dekket din deltakeravgift. Søknadsbehandlingen tar alltid litt tid.)

Kommende arrangementer

No Events

Få din egen digitale diagnose

Finn kunnskap i Digital Norway

Digtial ModenhetsIndeks (DMI) er et nyttig verktøy for selvinnsikt og benchmarking i egen bransje og mot andre. Vi går igjennom og tolker resultatene på samling 2.

Her bugner det av korte, praktiske kunnskapsobjekter, introduksjoner og nano-kurs på nye teknologier som AI, Design Thinking m.m.

Her har BIM Verdi etablert gruppen 'Byggenæringen 4.0'. Registrér deg her - bruken er gratis :-)

Du finner full oversikt over partnere og deltagere i BIM Verdi her