Fire trinn for en digital, lønnsomt og effektiv byggevarelogistikk

Hvem er BIM Verdi og hva er «Byggevarelogistikk 2.0 for entreprenører og håndverkere» ?

BIM Verdi er et åpent og inkluderende nettverk for og med aktører som vil effektivisere med digitale løsninger. Gjennom pilotprosjekter og støttetjenester, er det vårt mål å skape varige verdier gjennom avgrensede, praktiske og banebrytende digitale løsninger basert på åpne standarder.

Åpent for alle
Nettverket BIM Verdi er åpent for alle som vil delta i praktisk, målrettet og verdiskapende digitalisering. Våre deltakere og partnere er primært krevende kunder og innovative leverandører i den norske byggenæringen, som har det til felles at de tror på å seier gjennom åpenhet, samarbeid og deling av erfaring.

Vår metodikk
Kjernen i vår metodikk er bygd opp rundt TemaPiloter, ByggePiloter, PilotGrupper og PilotVerksteder. En TemaPilot (TP) skal ha minimum en problemeier med en utfordring som ønskes løst sammen med brukere, samarbeidspartnere og leverandører. For å teste, validere og sikre reell verdiøkning, prøves løsningene vi kommer fram til ut i praktiske ByggePiloter, hvor vi utelukkende jobber med faktiske bygningsdata. En PilotGruppe (PG) kan bestå av flere TemaPiloter og ByggePiloter.

«Byggevarelogistikk 2.0 for entreprenører og håndverkere»
«Byggevarelogistikk 2.0 for entreprenører og håndverkere» er en TemaPilot vi tror og håper skal føre til at flere vil - og er i stand til å - ta i bruk allerede eksisterende digitale verktøy som gjør en grønnere og mer lønnsom morgendag mulig.

På denne siden har vi derfor samlet noen artikler og videoer vi tror kan kaste lys over hva som i dag er mulig.

Nyttige artikler

  Noen nyttige filmer om «beste praksis» og oppegående, åpne standarder:

  Noen nyttige filmer om eksisterende, digitaler verktøy og næringens «muliggjørere».

  Arrangementer og nettverksmøter


  Kommende arrangementer

  No Events

  Kalender

  << sep 2021 >>
  mtotfls
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 1 2 3