Dette er en gratis Teams-gruppe for dere som ikke er betalende deltaker i BIM Verdi, men som ønsker å delta i samhandling for å løse digitale ‘floker’ som skal gi bedre økonomi og miljø i byggenæringen.

I ‘generelt’-kanalen kan du legge inn kommentarer, spørsmål, adressere andre. Bruk @ i chat’en for å se hvilke personer som er i gruppen og velg hvem du vil adressere. Husk å slå på varslinger i Teams-gruppen om du ønsker å å få melding om innlegg.

Dette er en gratis Teams-gruppe for dere som ikke er betalende deltaker i BIM Verdi, men som ønsker å delta i samhandling for å løse digitale ‘floker’ som skal gi bedre økonomi og miljø i byggenæringen.

Her kan du legge inn kommentarer, spørsmål, adressere andre. Bruk @ i chat’en for å se hvilke personer som er i gruppen og velg hvem du vil adressere.

Hvordan får jeg tilgang til Teams-gruppen?

  1. Hvis du er ført hit av link i en Teams-invitasjon fra Verdinettverk, så må du be om tilgang til Teams-gruppen BIM Verdi Kontaktforum ved å trykke på denne lenken. Da får vi en forespørsel som må godkjennes.
  2. Hvis du ellers ønsker tilgang, må du registrer deg her registrering av personprofil og velge ‘at det etableres en bruker for meg i MS Teams for kommunikasjon i BIM Verdi’. Du får da – etter noen dager – en invitasjon fra MS Teams som de må akseptere, ref. pkt. 1.

Litt omstendelig, men vi prøver å legge tilrette for samhandling og problemløsing på en sikker plattform.

Informasjonen fra våre interne Teams-grupper (for betalende deltakere) vil – av og til – bli delt med BIM Verdi Kontaktforum.

Dette er våre temagrupper og prosjektarenaer. Test samhandlingsløsningene og bruk oss!

Meld fra til baard@verdinettverk.no ved spørsmål.

Som registrert med personprofil har du tilgang til vårt tjenestebibliotek www.bimverdi.no/minside hvor du kan bruke gratis tjenester som å registrere brukerhistorier, starte på en prosjektsøknad – eller registrere en Deltakerprofil for ditt foretak og få tilgang til alle ressurene i nettverket med bl.a. videoopptak etc.

BIM Verdi jobber med praktiske prosjekter og problemstillinger som gir verdi for deltakerne.

BIM Verdi har ressurser og erfaring med elementene som har rød ramme i bildet under.

RR5: Elementmatrisen er en del av våre ReferanseRessurser som vi bruker for å definere og avgrense prosjekter og piloter,

Vi jobber med å automatisere dataflyeten mellom ulike registre internt i BIM Verdi, så ta kontakt på post@bimverdi.no ved spørsmål.