Full kontroll

Et presist digitalt verktøy for samhandling

Et presist digitalt verktøy for samhandling

Byggemappen er et effektivt, digitalt samhandlingsverktøy som gjør ethvert byggeprosjekt mer oversiktlig, øker presisjonen og skaper bedre kommunikasjon mellom alle involverte, på tvers av verdikjeden. 

BoligPartner AS er en produsent som er opptatt av gode digitale løsninger. Av den grunn begynte de for ett drøyt år siden å bruke Fonn fullt ut i hele sin organisasjon (BP, Skalahus, Archihus osv.) for å bedre dialogen mellom sine utførende aktører.

– BoligPartner har valgt Fonn Byggemappen som vårt samhandlingsverktøy for alle utførende aktører på våre byggeprosjekter. Nettopp det at alle utførende aktører på byggeplassen er brukere av appen er en kritisk suksessfaktor, Løsningen gir oss også mulighet til å tilpasse sjekkpunkter og oppsett til vår organisasjon. Fonn Byggemappen er nå «brettet ut» og i bruk hos alle distriktskontor og forhandlere av BoligPartners varemerker, sier kvalitetsdirektør Hilde Skar i BoligPartner AS i en pressemelding.

Full kontroll
Fonn er svært glade for å kunne hjelpe aktører som BoligPartner med bedre kommunikasjon, tettere oppfølging og generell presisjon på tvers av prosesser og underleverandører.

– Med Byggemappen ha du full kontroll. Alle aktører kommuniserer direkte med hverandre ved hjelp av bilde og tekst, og sikrer på den måten fremdrift uten at det går utover kvaliteten. Med plattformen i baklomma blir det enkelt å melde avvik og endringer i et intuitivt grensesnitt. Verktøyet får du som app på mobil og nettbrett, eller rett på nett. Med en rekke store boligbyggere i ryggen jobber vi kontinuerlig med å utvikle verktøyet slik at det imøtekommer kundenes behov både i dag og i fremtiden, avslutter Erik Nilsen.