Samarbeidspartnere og bidragsytere:

ByggSammen - intensivprogrammet som fjerner hverdagens «pes»

Arkitekt, rådgiver, byggevareprodusent eller entreprenør?

Vi hjelper deg å fjerne hverdagens «pes» og øke effektivitet og verdiskaping, uansett hvem du er og hva du måtte drive med innenfor byggenæringen.

Kraftfull og lønnsom digitalisering er mer enn BIM. Intensivprogrammet «ByggSammen» er designet for å gi deg og din virksomhet økt lønnsomhet gjennom et konkret, kundefokusert digitaliseringsprosjekt. Dette er et intensivprogram hvor du selv velger partnere og det case du vil jobbe med. Blant det vi har tatt for oss på tidligere samlinger kan følgende eksempler på deltagernes forhåndsdefinerte målbilder med fordel nevnes: ønske om å bli bedre på simuleringsbasert prosjektering, halvere tidsbruken på godkjenning av faktura, mer presise leveranser av prefab for avfallsreduksjon og kortere byggetid .

De erfarne og dyktige kurslederne som skal lose deg gjennom to samlinger er:

André Mamelund er tjeneste- ansvarlig Bygg hos Logiq AS og sentral implementering av ny standard for handelsmeldinger (NEB Supply Material) for Virke Byggevarehandel. Han har jobbet med utvikling og implementering av IT-systemer i bl.a. Mestergruppen.

Jan Fredrik Bjørntvedt har mange års erfaring i prosessledelse i innovasjon og strategi fra NRK. Jan Fredrik var sentral i gjennomføringen av "Konkurransekraft og Vekst" som var forløperen til dette programmet. Se bakgrunn og erfaring.

Hør hva andre sier om intensivprogrammet «ByggSammen»: